Translate

IZBUCUL, PESTERA SI CASCADA BIGAR - Parcul Național Cheile Nerei - Beușnița.

Cascada se afla pe drumul dintre Oravita si Bozovici, la Paralela 45, pe parta dreapta, cum veniti dinspre Oravita, sau pe partea stanga cum veniti dinspre Bozovici.
Nu e semnalizata. A fost un popas odata, aici. Trebuie sa fiti atenti.Este imediat langa drum.
Apa iese din munte prin izbucul Bigăr si se varsa in raul Minis, pe un con de tuf calcaros, formandu-se o cascada spectaculoasa - cascada Bigăr. Puteti urca putin pana la izvor si pestera. Nu este mult de mers, cam 200 m.
Imi pare rau sa vad ca locul acesta a ajuns in degradare, e pacat ca nu este intretinut, e pacat ca cei ce il viziteaza il distrug si mai mult, ca peste tot.


2 comentarii:

 1. Super blogul tau! Imi pare bine ca te-am descoperit!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,

  Numele meu este Daniel Stroe si va trimit acest email pentru ca ma intereseaza publicarea unui articol pe site-ul dumneavoastra. Tin sa va spun ca acesta va contine un link catre site-ul: Cazare10.ro, unicul lui scop fiind optimizarea acestui site pentru motorul de cautare Google. Articolul il puteti scrie dumnevoastra, il putem scrie noi sau chiar puteti modifica un articol trimis de noi pentru a se potrivi cat mai bine cu stilul dumneavoastra de scris. Tin sa precizez ca articolul este redactat de un specialist in domeniu si poate fi despre o zona turistica, un obiectiv turistic sau chiar aveti posibilitatea sa spuneti dumneavoastra despre ce sa scriem.

  Sa vorbim putin si despre beneficiile unei astfel de colaborari:
  Pentru dumneavoastra: Primiti un articol de calitate, unic + o suma de bani
  Pentru mine: Primesc un link pentru site-ul Cazare10.ro cu scop SEO (adica rol de optimizare pentru Google)

  Tin sa adaug ca link-ul din interiorul articolului, despre care vorbeam, va fi cat se poate de natural introdus, fara sa deranjeze pe nimeni.

  Astept un raspuns din partea dumneavoastra.

  Cu stima,
  Daniel Stroe

  RăspundețiȘtergere